dilluns, 20 de novembre de 2017

L'Assemblea d'ICV-EUiA dóna el tret de sortida a les eleccions del 21D

17.11.17

Davant d’aquestes setmanes tan intenses i plenes de reptes en les que ens trobem, ara toca treballar en el camí cap a unes eleccions, que sempre hem dit que no són les que ens agradarien.

Així, l'Assemblea d'ICV-EUiA entenem que tenim l’oportunitat i la responsabilitat de fer d’aquests comicis un missatge contra el 155 i la vulneració dels drets socials i democràtics, unes eleccions que han de servir per trencar els vells blocs que ens han portat fins a la situació actual i tornar al centre l’agenda social.

Entenem que ara és el moment que la gent comuna ratifiquem aquestes decisions i comencem a treballar, participativa i col·lectivament, en la creació de propostes i solucions per a desbloquejar la situació actual. Perquè si un país és la seva gent, no podem postergar més les polítiques socials i començar a construir, sense demora, des de baix i entre tots i totes, un país que no deixi ningú enrere.

En clau local i després d'un llarg debat, l'Assemblea va acordar per unanimitat, que no era el moment de replantejar el Pacte de Govern municipal, i es va valorar positivament l'acció de govern i el fet que aquest s'hagi manifestat contra l'aplicació del 155 i a favor de l'alliberament dels presos i preses. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada