diumenge, 22 d’octubre de 2017

EUiA davant els fets de la tardor de 2017 a Catalunya

Davant la gravetat dels fets que estan tenint lloc aquests díes, compartint gairebé totes les anàl-lisis i propostes que es fan desde Catalunya en Comú, i Izquierda Unida, el nostre referent estatal:

EUiA de Sant Feliu valora positivament els comunicats d'Alcaldes, Alcaldesses i altres membres destacats del PSC desmarcant-se clarament de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, que promouen el Govern del PP i C's, recolzats pel PSOE.

Aquestes actituds en positiu són el camí bàsic per resoldre políticament els problemes polítics i mantenir la unitat d'una immensa majoria del poble de Catalunya, i en especial de les esquerres, en els objectius compartits de defensa i millora de l'autogovern i de la celebració d'un referèndum pactat i amb garantíes.

Un referèndum fruit d'un diàleg polític que doni la veu al poble, seguint l'esperit de la Constitució del 1978 i de l'Estatut de 2006, que van ser aprovats àmpliament pels ciutadans de Catalunya.

Aquests objectius són atacats frontalment ara mateix pel PP, C's i el PSOE, i la resposta a això no pot ser una altra que la de la màxima unitat en defensa de les institucions catalanes, i dels drets de tota la ciutadania, tant individuals com col-lectius, en aquests moments a la corda fluixa.

El proper dimarts 24, a les 19:30, al Centre Polivalent Falguera de la Plaça Rafael Alberti, tractarem aquest i altres temes a l'Assemblea de militants i simpatitzants d'EUiA. Us hi esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada