diumenge, 18 de juny de 2017

EUiA Sant Feliu davant la polèmica de la bestreta


Aquests dies ha tingut lloc una polèmica a la ciutat on, per desconeixement o interessadament, s’ha intentat confondre la ciutadania amb l’excusa de la concessió d’una bestreta de dinoumil euros a un funcionari de l’Ajuntament per part de la Junta de Govern.

La concessió d’aquesta i qualsevol bestreta a qualsevol treballador d’aquest Ajuntament té dos únics fils conductors que tothom, especialment els representants de la ciutadania, no haurien de perdre de vista mai:

1. Són decisions estrictament de política de personal ajustades al marc legal, incloent-hi el respecte de la privacitat dels treballadors, com indica la seva validació pel Secretari Municipal, com és el cas.

2. Les quantitats i condicions de les bestretes s’han d’ajustar a aquest mateix marc legal, que segurament és millorable.

EUiA ens congratulem que aquests dos aspectes constitueixin el resultat final validat pel Consell Social respecte a aquest tema, i que ha ajustat la bestreta a quatre mil siscents euros. D’altra banda, subratllem que aquest ha estat el posicionament polític d’EUiA des del principi fins el final, a tots els fòrums.

EUiA lamentem profundament la política de gesticulacions i declaracions altisonants d’altres formacions polítiques, que han demostrat bé un desconeixement profund de la legalitat, bé una profunda irresponsabilitat política, o bé una barreja d’ambdúes, anunciant accions judicials sense ni tan sols haver presentat un recurs administratiu, si es que veritablement estàven en desacord amb una decissió que no era ferma. 


"El crit" d'Edvard Munch

Finalment, EUiA posem de manifest que la cridòria buida de contingut polític és el més allunyat del que necessita la ciutadania de Sant Feliu. Sota el nostre punt de vista, l’oportunisme és una opció legítima, pero no vàlida per fer política.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada