dimecres, 17 de desembre de 2014

L'Assemblea Local d'EUiA aprova les primàries

Avui 15 de desembre de 2014, l'assemblea local d'EUiA de Sant Feliu de Llobregat ha acordat per unanimitat triar la seva candidatura a les eleccions municipals del proper 24 de maig de 2015 mitjançant un procés d'eleccions primàries.

La regulació de les eleccions primàries ha quedat aprovada segons els termes del reglament estàndar de l'organització http://euia.cat/img/documentos/file/doc_euia_747.pdf per aquests processos.

Les persones que es presenten a les eleccions primàries signaran la carta del compromís de compliment de la carta financera i el codi ètic d’EUiA http://www.euia.cat/img/documentos/file/doc_euia_414.pdf

El termini de presentació de candidatures va del 16 al 30 de desembre, ambdòs inclosos. Les candidatures relacionaran a totes les persones proposades, incloent-hi la persona que l'encapçalarà.

Ha quedat convocada nova assemblea local pel proper dia 2 de gener de 2015 a les 18 hores al Centre Polivalent Falguera, on quedaran proclamades les candidatures que compleixin els requisits establerts i s'acordarà la continuitat del procés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada