dimecres, 17 de desembre de 2014

ICV-EUiA de Sant Feliu aprova en assemblea el calendari de treball per a les eleccions municipals de 2015


dijous 11/12/2014 (web d'ICV Sant Feliu)

La justícia social, la qualitat de l’espai públic a tots els barris i la transparència eixos de la proposta programàtica sobre la que treballa la coalició a la ciutat.

ICV-EUIA de Sant Feliu celebrà, dimecres 10 de desembre, una assemblea local en la que ha aprovat el calendari de treball per a la preparació de les eleccions municipals del maig del 2015, en el que es fixa, com a data límit per a l’aprovació de la llista electoral i la proposta de programa, la darrera setmana del mes de març, just abans del període de Setmana Santa.

En la proposta de programa es fixen tres eixos de treball:
  • La igualtat de drets, deures i oportunitats, i la justícia social.
  • Un espai públic de qualitat a tots els barris.
  • Una gestió participativa i transparent.

ICV-EUIA vol continuar treballant per a garantir els drets de ciutadania, la dignitat de les persones i la qualitat de vida des de l’Ajuntament, en un context en que la crisi ens continua colpejant, de manera cruel,  i les administracions superiors (Generalitat i Govern de l’Estat) continuen instal·lades en les retallades, i el rescat dels bancs i les grans empreses.

Per a Jordi San José “aquests són reptes que ja hem assumit, en un dels períodes més negres per als ajuntaments, que veuen com se’ls retallen competències i recursos, essent les administracions l’últim dic de contenció per a garantir els drets de les persones”.

Així, el cap de llista de la coalició d’esquerres ha destacat, entre les actuacions desenvolupades en aquests quatre anys, “l’inici de la tarifació social a les Escoles Bressol i l’Escola Municipal de Música, que ha possibilitat l’accés a aquests serveis a les famílies amb menys recursos. Suposant un increment de l’alumnat a les Escoles Bressol, tot i el descens de la natalitat; i més que doblar l’alumnat a l’Escola de Música. El treball per l’ocupació, amb plans d’ocupació i sobre tot, amb l’ajut a les empreses per generar ocupació indefinida. O la inversió feta a tota la ciutat en la millora de l’espai públic i l’eliminació de barreres arquitectòniques”.

Per a Jordi San José “ICV-EUIA és la garantia de continuar tirant endavant aquestes prioritats en temes com: el dret a l’alimentació i la salut; el dret a l’habitatge i el treball; i l’accés a l’educació, la cultura i l’esport”.

Una candidatura de ciutat
Pel que fa a la candidatura es treballa per renovar una proposta de llista oberta i representativa de tots els sectors de la ciutat. Que torni a recollir l’esperit de candidatura de ciutat que sempre han tingut les candidatures d’ICV-EUIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada