dimecres, 17 de desembre de 2014

BENVINGUDES!!!

Amb aquesta salutació, Esquerra Unida i Alternativa de Sant Feliu de Llobregat obre un nou canal de comunicació amb les seves afiliades, amigues i simpatitzants de Sant Feliu i d'arreu, i amb totes les persones que vulguin apropar-se per conèixer o per participar de la nostra feina, les nostres idees i la nostra organització.

D'ençà la seva fundació el 1998, EUiA ha estat organitzada i ha estat present políticament a Sant Feliu. Avui fem un nou pas i ens fem presents a la blogosfera de la ciutat.


Des d'EUiA treballem per un mon en pau, lliure, igualitari i sostenible. Aquesta feina comença per la nostra ciutat, Sant Feliu de Llobregat, Roses de Llobregat, però no s'acaba aquí.

Esquerra Unida i Alternativa és un Moviment Polític i Social, nacional català i republicà, federal, anticapitalista, internacionalista i solidari en què conflueixen forces polítiques, socials i persones d´esquerres. Aquests són els nostres Valors:

D’esquerres
Volem una societat amb justícia social, plenes llibertats individuals i col.lectives, radicalment democràtica en un planeta habitable i sostenible. Amb igualtat en les esferes econòmica, política, social i cultural.

Transformadors i anticapitalistes
El capitalisme té inherents les injustícies, les desigualtats i explotacions que avui presenciem. La superació d’aquest sistema econòmic actualment en la fase de globalització neoliberal d’explotació d’èssers humans per èssers humans, d’imperis a pobles i de depredació del planeta és imprescindible per tenir un món en pau, sostenible i ons els èssers humans siguin lliures i iguals.

Catalans i republicans
És català o catalana qui viu, treballa o ho intenta, a Catalunya. Defensem els drets nacionals de Catalunya i el seu dret a l’autodeterminació basat en què democràticament la ciutadania pugui escollir el seu futur i el què vol ser. Ens sentim republicans per tradició democràtica, per memòria històrica i per la vinculació amb els valors de llibertat, igualtat i fraternitat.

Federals
Creiem en l’articulació federal i plural de Catalunya amb la resta de pobles de l’Estat i amb Europa. On es combinin el màxim autogovern que desitgem amb el govern compartit en aquells assumptes que siguin comuns.

Internacionalistes i solidaris
Amb l’objecte de lluitar per tots els drets humans a tot arreu ens solidaritzem i sentim copartíceps amb les lluites dels pobles de tot el món que lluiten contra l’opressió, per la justícia, les llibertats i la seva dignitat.

Plurals
Creiem que és un valor en si la nostra pluralitat, on la suma de persones i col.lectius amb diferents orígens i sensibilitats dóna com a resultat un projecte més fort i ric.

Unitaris
La nostra vocació unitària es manifesta tant amb les organitzacions polítiques com amb les socials quan es tracta de millorar les condicions de vida, de treball, democràtiques i culturals de la ciutadania.


Des d'aquests valors, des d'aquest espai, volem convidar-vos, animar-vos, encoratjar-vos a participar amb nosaltres d'aquesta feina apassionant que és fer del món un lloc millor per nosaltres i pels que venen darrera.

 
Una feina feta amb les nostres mans, amb totes les nostres mans, el nostre capital.
 
Perquè venim de lluny, i anem encara més lluny.


Assemblea d'EUiA de Sant Feliu de Llobregat

Roses de Llobregat, 15 de desembre de 2014

2 comentaris: